Lotfi lever livet i Marseilles: han har kommet seg vekk fra hjemlandet Tunisia, driver en vellykket hjemmevarebutikk, og venter barn med sin franske kjæreste. En dag ringer broren hans fra Tunisia med en beskjed som skal snu alt på hodet: ekskona hans ligger i koma, og han må komme hjem for å ta vare på deres svært autistiske sønn. Lotfi finner på en unnskyldning for kjæresten, og reiser i all hast til Tunisia med mål om å slippe unna foreldreansvaret, men dette skal vise seg å bli vanskelig av mange årsaker. 

Lotfi har ikke sett sønnen, Amr, på seks år, og blir raskt drevet av å prøve å få kontakt med ham – Amr nekter nemlig å ha øyekontakt med faren. Han prøver utallige metoder for å få Amr til å se på seg, og gjennom kampen for å vinne sønnens kjærlighet blir han tvunget til å ta et valg om hvem han ønsker å være. Look At Me er en film om forståelse, om Tunisias snevre rammer for maskulinitet og om en fars betingelsesløse kjærlighet. 

Néjib Belkadhi (f. 1972) er en prisvinnende tunisisk skuespiller og regissør, kjent for filmene WHS-Kahloucha (2006) og Bastardo (2013). I 2002 opprettet han produksjonsselskapet Propaganda Productions sammen med produsent Emad Marzouk. Look At Me, hans andre spillefilm, hadde premiere på Toronto International Film Festival.

Visninger:

Lørdag 19.09, kl 20:30

Billettsalg åpner 08. september kl 09.00