Gjør deg klar for årets festival!

Nå er datoene for festivalen 2019 klare og det er bare å begynne å glede seg. I år samarbeider vi med Cinemateket i Bergen og Arabiske filmdager for en best mulig festival!

 

 

29. og 30. mars går Norges beste filmfestival med utelukkende arabiske filmer av stabelen for tredje gang i Bergen. I år, som før, arrangeres festivalen på USF Verftet, og vi er så heldige at vi i år har fått med oss Cinemateket i Bergen som en viktig samarbeidspartner, sammen med Arabiske filmfager, som vi har jobbet med i alle år tidligere. 

I bagasjen har vi med oss seks av de beste filmene den arabiske verden kan tilby i år, filmer som vil sjokkere og bevege deg. Gjennom både fiksjonsfilmer og dokumentarer vil du få et annerledes innblikk i den arabiske kulturen enn du gjerne møter gjennom nyhetsbildene. Her er det både kjærlighet, humor og mye mer.

Bli frivillig på AFF

Arabisk filmfest drives på idealistisk grunnlag, og vi er avhengig av engasjerte frivillige for å få festivalen til å gå rundt. Vi ser derfor etter folk som vil bistå i arbeidet i forkant og under festivalen. Er det deg? Les mer om frivillig arbeid med festivalen og meld deg på her. 

 

Vi garanterer både latter og tårer og en mulighet til å møte nye mennesker på Arabisk filmfest 2019. Så hold av helgen for en filmopplevelse helt utenom det vanlige. Programmet lanseres snart!