Gjør deg klar for Arabisk filmfest 2020!

Nå er datoene for Arabisk filmfest 2020 klare og det er bare å begynne å glede seg.

 

 

26.-29. mars går Norges beste filmfestival med utelukkende arabiske filmer av stabelen for fjerde gang i Bergen. I år, som før, arrangeres festivalen på USF Verftet, og vi fortsetter det tette samarbeidet med de flotte folkene i Cinemateket i Bergen. 

I bagasjen har vi med oss noen av de beste filmene den arabiske verden kan tilby, filmer som vil sjokkere og bevege deg. Gjennom både fiksjonsfilmer og dokumentarer vil du få et annerledes innblikk i den arabiske kulturen enn du gjerne møter gjennom nyhetsbildene. Her er det både kjærlighet, humor og mye mer.

Utvider festivalen

Etter braksuksessen i fjor utvider vi i år festivalen med to dager, for å få plass til enda flere filmer, mer kultur, debatter og god stemning. Lørdag 28. mars blir det full dag med filmer, debatter, matservering, dansekurs og konsert, for å gi vårt publikum en ekte arabisk opplevelse. 

I tillegg utvider vi arrangørgruppen, som nå består av syv ildsjeler. Vi jobber alle på spreng for å gi Bergen tidenes beste Arabisk filmfest. 

Hold deg oppdatert

Få informasjon om gjester, filmer, debatter og mye mer her på våre nettsider og på Facebook-siden vår. Du kan også følge arbeidet vårt på Instagram.