Bli frivillig på Arabisk filmfest

Bli med og lage vårens gøyeste festival!

Arabisk filmfest søker frivillige til å hjelpe til både før og under festivalen, som arrangeres 26.-29. mars. Som frivillig bidrar du til det praktiske arbeidet som trengs for å få festivalen til å gå rundt, samtidig som du får muligheten til å bli kjent med nye spennende folk. Arabisk filmfest tilstreber at halvparten av våre frivillige har arabisk bakgrunn.

Vi ser etter frivillige som kan jobbe med: 

Promotering
Dette innebærer å henge opp plakater i hele Bergen i ukene før festivalen, samt stå på stand på ulike stede de siste to ukene før festival. 

Mediearbeid 
Er du god på å ta bilder, skrive tekster eller vet du hva som treffer godt på sosiale medier? Vi trenger folk til å hjelpe til med mediearbeid både før og under festivalen. 

Vertskap
Under festivalen trenger vi frivillige til å bidra til å følge opp gjestene, og se til at de er der de skal være og får en positiv opplevelse av å være i Bergen. 

Rigg og billett
Under festivalen har vi en gruppe frivillige som sjekker billetter, sørger for å få folk inn og ut av salen, henger opp plakater, rigger scene og andre praktiske oppgaver. 

Dette får du som frivillig: 

VI forventer at du som frivillig er pålitelig, gjør oppgavene du har tatt på deg og kommer på tiden. 

Send en søknad via skjemaet her innen 1. mars. Vi kan ikke garantere at alle som ønsker å være frivillig vil få muligheten, men vi kommer uansett til å ta kontakt med deg etter at vi har sett på alle søknadene. 

Vi vil gjerne vite hvorfor du ønsker å bli frivilig, og om du kanskje har noe tidligere erfaringer?
Ved å sende inn dette skjemaet aksepterer du at Arabisk filmfest lagrer opplysningene du har oppgitt. Med mindre andre tillatelser er gitt fjernes denne informasjonen seinest seks måneder etter festivalens slutt.