Årets festivalprogram er klart!

Vi har gleden av å presentere programmet for den 5. utgaven av Arabisk filmfest. 

Festivalen går av stabelen 20.-23. april og finner sted på USF Verftet (i samarbeid med Cinemateket), Det Akademiske Kvarter (i samarbeid med Bergen filmklubb) og ved Bergen Offentlige Bibliotek. Årets program består av 14 langfilmer og to kortfilmprogrammer samt flere arrangement. Blant årets filmer finner du alt fra prisvinnende filmer som The Blue Caftan (2022) og Under the Fig Trees (2021) til romantiske komedier som All Roads Lead to Rome (2022).

Under festivalen finner man filmer for alle aldersgrupper og vi er stolte av å kunne vise den flotte animasjonsfilmen Dounia and the Princess of Aleppo (2022). Vi er også svært glade for å ha muligheten til å ha gjester til årets festival. Mange av filmene som vises, kan bare sees under festivalen, så her er det en unik mulighet til å få med seg filmer som man kommer til å huske i lang tid fremover.

Det er en glede å kunne ønske filmskapere velkommen til Bergen, og under festivalen får man mulighet til å møte regissører som Dalia Al-Kury (Syrialism, Privacy of Wounds), Darin J. Sallam (Farha) og Karrar Al-Azzawi (Bagdad on Fire).

Ta en titt på programmet for fullstendig oversikt over alle visninger.

Vi håper på å se deg på festivalen!

Forrige
Forrige

Aff podcast episode